Sommerens internship-program nærmer seg slutten og vi avslutter intervjuserien med Mona Wilhelmsen  som har jobbet med markedsføring og forretningsutvikling.  

Hvor gammel er du? 25 år  

Hva studerer du?  Industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU.  

Hvorfor ønsket du å jobbe med akkurat Appfarm i sommer? Hos Appfarm fikk jeg muligheten til å ta på meg mye ansvar og utfordre meg selv. Markedsføring er noe jeg synes er veldig spennende og ville utforske mer i praksis.

Hvilke prosjekt jobber du med?  Jeg har ikke jobbet med ett spesifikt prosjekt, men mange forskjellige, både innen markedsføring og forretningsutvikling. I en start-up må man trå til der det trengs, så det har blitt både litt kunst og håndverk i tillegg til prosjekter innen bl.a. digital markedsføring,  innholdsproduksjon, PR, reklameartikler og av og til litt brukertesting.

Hvordan er det å jobbe for Appfarm?  Det er helt fantastisk. Alle her er veldig flinke og teknologien er spennende. Føler jeg får være med på å gjøre noe viktig og nyttig. I tillegg er miljøet utrolig bra!

Har dere gjort noe gøy i sommer? Vi har gjort mye gøy i sommer. For meg har det vært utrolig kult å bli introdusert til Oslo og kulturlivet her fra en innbygger sitt perspektiv. Det kom veldig godt med når jeg selv var vert.